Покращення показників енергоефективності з АІС "ЕНЕРГОСЕРВІС"

Енергозбереження на державному рівні визнано одним із пріоритетів економічної політики держави.
На теперішній час гостре питання на етапі розвитку України є проблеми ефективного використання ресурсів, від вирішення яких значною мірою залежить рівень економічного й соціального розвитку суспільства.

 

Лише радикальне покращення показників енергоефективності допоможе скоротити споживання енергії, зберегти ресурси, знизити вартість впровадження відновлюваних джерел енергії а також уповільнити зростання цін на електроенергію для населення і на промислові потреби.

Рішення яке ми пропонуємо це впровадження сучасної системи енергоменеджменту та енергомоніторингу АІС “ЕНЕРГОСЕРВІС: ОБЛІК, КОНТРОЛЬ, ЕКОНОМІЯ”.

Систему розроблено відповідно до стандарту ISO 50001:2018 та мета якої оптимізація та зменшення обсягів використання ресурсів шляхом підвищення компетенцій ОМС з питань енергоефективності та створення і впровадження інструментів моніторингу (апаратної частини та програмного забезпечення), контролю та аналітики щодо використання тепла, води, електроенергії, газу та інших ресурсів.

Функціональні можливості:
1) вимірювання показників енергоспоживання;
2) аналіз показників енергоспоживання;
3) розробка енергозберігаючих заходів; 
4) впровадження енергозберігаючих заходів та відслідкування їх окупності.

Наші фахівці візьмуть на себе роботу з переносу даних, у разі якщо Ви вже використовуєте іншу систему, тим самим позбавлять Вас додаткового навантаження по створенню та впровадженню системи.

Бажаєте впровадити енергоменеджмент у своєму місті/громаді - телефонуйте нам за номером або надсилайте лист на електронну пошту:

+380684841869

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Telegram copy Facebook Instagram

E-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Телефон:
+38 (068) 484 18 69
ВСІ ПРАВА ЗАХИЩЕНО © 2017 LLC BIS-SOFT