Закон «Про енергоефективність» передбачає запровадження систем енергоменеджменту в громадах!

Голова Держенергоефективності Валерій Безус під час виступу на І Форумі учасників Європейської Енергетичної Відзнаки в Україні повідомив, що нещодавно ухваленим Законом передбачається впровадження систем енергоменеджменту в громадах.

Цитуємо «Вперше в історії України нещодавно ухваленим Законом «Про енергоефективність» органи місцевого самоврядування визнані на законодавчому рівні одним з ключових суб’єктів в управлінні сферою енергоефективності. Таким чином закон закладає нове підґрунтя відносин у цій сфері, а також надає необхідні інструменти» Також наголошується, що протягом 3 років органи місцевого самоврядування повинні будуть прийняти місцеві енергетичні плани, враховуючи питання енергоефективності та запровадити систему з енергоменеджменту.

В свою чергу, компанія ТОВ "ЕНЕРГОСЕРВІС.КОМ.ЮА" пропонує своє рішення, а саме систему енергоменеджменту та енергомоніторингу АІС "ЕНЕРГОСЕРВІС:ОБЛІК, КОНТРОЛЬ, ЕКОНОМІЯ", яка повністю відповідає вимогам Закону України "Про енергоефективність".

ppppp

Завдяки запровадженню системи АІС ЕНЕРГОСЕРВІС: ОБЛІК,КОНТРОЛЬ, ЕКОНОМІЯ Ви виконаєте :

* впровадження системи енергоменеджменту, Вашу громаду буде внесено до відповідного реєстру тим самим Ви будете отримувати фінансову підтримку від центральних бюджетів на заходи з енергозбереження;

* впровадження системи енергомоніторингу;

* матиме змогу відслідковувати ефективність енергозберігаючих заходів;

* спираючись на аналітику і розрахунки отриманні за допомогою системи матимете змогу розробляти муніципальні енергетичні плани; виконувати розрахунки з ЕСКО;

* відслідковувати ефективність теплозбереження, водопостачання, вуличного освітлення.

oooooo

Досвід компанії.

Фахівці компанії «ЕНЕРГОСЕРВІС.КОМ.ЮА» мають відповідну кваліфікацію та сертифікацію, володіють необхідними знаннями, досвідом, виконано значний обсяг робіт з енергетичної сертифікації будівель, створені комплексні системи керування ресурсами, які успішно працюють у більш ніж у 25000 будівлях, більш ніж 100 000 приладів обліку, розташованих у 226 великих та малих міських, ОТГ, районних, обласних радах, обласних державних адміністраціях, центральних органах виконавчої влади, приватному секторі економіки по всій території України.

АІС“ЕНЕРГОСЕРВІС: ОБЛІК, КОНТРОЛЬ, ЕКОНОМІЯ” визнана однією з провідних платформи з енергомоніторингу в Україні, що підтверджується експертним звітом Асоціації енергоефективних міст “Дослідження стану енергоменеджменту в містах України” 2020 р. ​​​

НЕ МАЄ АНАЛОГІВ ЗА КОМПЛЕКСНІСТЮ, ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЮ, ІНТУЇТИВНІСТЮ, ЕФЕКТИВНІСТЮ, ЦІНОЮ ТА ШВИДКІСТЮ ВПРОВАДЖЕННЯ

Після ознайомлення з пропозицією просимо визначити об'єкти для автоматизації зняття та передачі даних та призначити відповідальну особу з Вашого боку для впровадження системи, а також дату та час для зустрічі або Skype-презентації. ​​​

У разі якщо Ви вже використовуєте іншу систему, наші фахівці візьмуть на себе роботу з переносу даних, тим самим позбавлять Вас додаткового навантаження по створенню та впровадженню системи. А також ми проведемо навчання спеціалістів енергоменеджмента та підготуємо всю необхідну документацію.

Все що потрібно - лише зв'язатися з нами. Ми очікуємо на Ваш дзвінок за телефоном або лист на електронну пошту: +380684841869 ;  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Telegram copy Facebook Instagram

E-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Телефон:
+38 (068) 484 18 69
ВСІ ПРАВА ЗАХИЩЕНО © 2017 LLC BIS-SOFT