Як впровадити енергоменеджмент та енергомоніторинг?

Впровадження системи енергоменеджменту та енергомонітрингу є обов'язковим для кожної бюджетної установи згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України «Про затвердження Плану заходів із впровадження систем енергетичного менеджменту в бюджетних установах»

Що таке енергоменеджмент?
Енергетичний менеджмент – це спосіб управління енергоспоживанням на підприємстві або в муніципалітетах, що дозволяє значно оптимізувати обсяги енерговитрат.

Світова практика показує, що підвищення енергоефективності досягається здебільшого за рахунок організаційних змін у системі управління енергогосподарством підприємства або міста. Запровадивши систему енергоменеджменту можна без великих фінансових втрат досягти значної економії енергії в 8-15%.

ЗАМОВИТИ

Що таке енергомоніторинг?

Енергомоніторинг – комплекс заходів, спрямованний на отримання, створення бази даних по енергоспоживанню об’єктів та їх обробку, для виявлення випадків відхилення споживання.

ЗАМОВИТИ

 


Як впровадити енергоменеджмент та енергомоніторинг?

Ми створимо для Вас систему енергоменеджменту та енергомоніторингу, позбавивши Вас додаткового навантаження по створенню та впровадженню систем.
Наші фахівці мають досвід створення та впровадження автоматизованих систем моніторингу та керування споживанням паливно - енергетичних ресурсів АІС “ЕНЕРГОСЕРВІС: облік, контроль, економія” "під ключ" з створенням:

- систем енергетичного менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 50001:2011 та діючого законодавства України з відповідним навчанням фахівців;
- створенням, налаштуванням, навчанням відповідальних осіб та впровадженням автоматизованої системи моніторингу та керування споживанням паливно - енергетичних ресурсів АІС “ЕНЕРГОСЕРВІС: облік, контроль, економія”

які на сьогодні використовуються у: 5446 об'єктах у кожнії області України.

Детальніше ознайомитися на сайті

Telegram copy Facebook Instagram

E-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Телефон:
+38 (068) 484 18 69
ВСІ ПРАВА ЗАХИЩЕНО © 2017 LLC BIS-SOFT