Впровадження системи енергомоніторигу в бюджетній сфері Донецької області

14.09.2017 об 11.00 в Департаменті розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації (м. Краматорськ) відбувся навчальний семінар на тему: «Впровадження системи енергомоніторигу в бюджетній сфері Донецької області».

В роботі семінару взяли участь: Рищенко О.І.- заступник директора Департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації; Чикунова Ю.Є.- експерт з управління проектами Донецької агенції регіонального розвитку; Альохін В.М., керівник проектів по впровадженню систем управління ресурсами ТОВ «БІС-СОФТ», м. Київ та представники департаментів - розпорядників коштів обласного бюджету.

В ході семінару було розглянуто практичні питання впровадження системи управління ресурсами в бюджетній сфері Донецької області.
Цей захід став одним з перших кроків значної роботи в сфері енергоефективності, розпочатої в серпні п.р. за ініціативою Департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації, Донецької агенції регіонального розвитку та компанії «БІС-СОФТ», яка є розробником системи енергомоніторингу (програмного забезпечення).

Впровадження такої системи в бюджетних установах (208 установ), які фінансуються з обласного бюджету, дозволить завдяки лише контролю за використанням енергоресурсів (без додаткових вкладень) зекономити 5-20% енергоресурсів.
У подальшому передбачається запровадження такої системи енергомоніторингу в усіх бюджетних установах на території області, що дозволить значно скоротити витрати місцевих бюджетів на енергоресурси.

Telegram copy Facebook Instagram

E-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Телефон:
+38 (068) 484 18 69
ВСІ ПРАВА ЗАХИЩЕНО © 2017 LLC BIS-SOFT